søndag 29. august 2010

Fornøyd

Jeg har fått noen gamle negativer digitalisert og da kan jeg endelig få sett på de gamle bildene mine på dataen. Jeg kikket gjennom bildene og fant dette av Håkon. Han ser så fornøyd ut der han sitter med brusboksen ved siden av seg.
Fornøyd
Jeg tror bildet er tatt i 2000 på piknik-plassen ved Hansol Villa i Sør-Korea. Jeg kan ikke komme på anledningen, men det ser ut for at det var grillfest på plassen og at det er derfor Håkon har brus.

Jeg har planer om å digitalisere flere negativer. Jeg ønsker å få alle bildene mine på dataen etterhvert. Det tar tid og det koster penger, men det er verdt det. Bildene betyr så mye for meg at jeg vil ha dem mer tilgjengelig.

Jeg fikk låne utstyr til å skulle scanne negativene mine selv en gang, men det viste seg at PC'en min ikke har stor nok kapasitet til det. Tror det var grafikkortet som var for lite. Inntil jeg får meg ny PC så får jeg ta med negativene til fotografen og få de til å gjøre det for meg.

2 kommentarer:

 1. Morrn.
  Tack för kommentar.

  Vet du att man köpa skanners för att scanna dias,
  negativer, farvebider etc.

  Det finns t.ex www.fotovideo.no
  det blir billigare att kjøpe om du har mye.

  PS. bra bild.
  Ha de bra.

  Hasse A

  SvarSlett
 2. En USB harddisk med 1000 Gigabyte kan fås for under 1000 danske kroner. Min søn har købt en negativscanner for 400 kroner og har allerede lavet nogle fine scanninger - men som du siger kræver det plads (på harddisken, det har ikke noget med grafikkortet at gøre - grafikkortet kan måske ikke vise billederne i fuld kvalitet, men det er en annen sak.)

  Jeg forstår godt hvis du ikke kaster dig over ny teknik og indkøb af en scanner, for vi ved jo godt allesammen at det _ikke_ altid går som man håber, og at tingene ikke altid virker.

  Dit profilbillede er meget fint (nej jeg flirter ikke!)

  SvarSlett