tirsdag 21. september 2010

Ut på tur, aldri sur

I dag hadde jeg den store gleden å gå på tur med L og P. Vi bestemte oss for å kjøre opp til Vestmarka og gå der. Både L og jeg er kjent der oppe, men jeg tror turen i dag var en ingen av oss hadde gått før. :) Vi fulgte litt etter hundene og litt etter hvor vi kjente oss igjen, og resultatet ble en fin to timers lang tur. Hundene fikk springe for det meste løs for det er jo ikke båndtvang her lenger. De storkoste seg alle tre. Ettersom det var vått og gjørmete ble resultatet temmelig skitne hunder vi tok med hjem. Jeg måtte spyle mine to og enda fikk jeg ikke skylt ut all gjørmen som satt fast. Spesielt i Fs pels, for hun la seg flere ganger ned i søledammene med gjørme i.

Lille I er bare 15 uker gammel, men jammen holdt hun bra følge med de voksne hundene. Da hun kom hjem sov hun i to timer med små avbrudd. Så fikk hun mat og sov så videre nesten helt frem til kveldstur og ny matporsjon. Jeg tror vi får ta det med ro i morgen.


Snille hunder satt som lys da godteriet kom frem. :)

L og jeg ble enige om at dette var kjempekoselig både for hunder og mennesker så dette skal vi gjenta når det passer igjen. Det fins mange turmuligheter i nærheten både med og uten bil.

:) Kristin

1 kommentar:

  1. Godt å være på tur og bli både skitten og skikkelig sliten, varm dusj og ro som senker seg etterpå ;D

    SvarSlett