søndag 2. januar 2011

Årets første skitur


Dagen i dag inneholdt årets første skitur. Det var deilig i marka, med temperatur rundt minus 2 og solen som viste seg på en nesten skyfri himmel. Vi gikk inn til Mikkelsbonn og med litt stopp underveis var vi ute i to og en halv timer. Det har gitt meg god samvittighet til å være inne resten av dagen :)


Her er to slitne hunder etter skituren. Ilke skal egentlig ikke trekke, men hun ga alt av krefter mens hun sprang etter Frøya. Skulle tro at hun kom til å sove resten av dagen, men nei, ikke denne lille frøkna! Hun har holdt det gående her hjemme nesten hele dagen. Men jeg går ut fra at hun vil sove godt til natten!

I morgen starter hverdagen igjen for fullt. Da blir det varetelling på jobben fra kl. 8.00. Hurra!! Det er en enkel jobb, for vi går rundt med en liten maskin og scanner varene og vi håper at vi får unna alt i løpet av noen få timer. :) Men å skulle være på jobben så tidlig betyr at jeg må kutte ned på lufteturen til hundene. Gidder altså ikke å stå opp tidligere enn jeg pleier! Kl. 6.00 er tidlig nok!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar