fredag 7. januar 2011

Hunder i sitt rette element


Her har vi to hunder som storkoser seg ute på terrassen etter at vi fikk masse snø i går. Spesielt Ilke kan legge seg ned der ute og være der alene lenge.
Dette bildet er tatt ganske tidlig på formiddagen idag. Solen har ikke helt kommet høyt nok til å lyse inn på terrassen vår enda så derfor er bildet litt mørkt.

Prosjektet mitt om å ta minst ett bilde hver dag har gått strålende de første sju dagene av året. Jeg har stort sett brukt iPhonen min til å ta bilder. Min kjære Canon EOS 40D har vært skadet siden vi var i New York i høstferien. Jeg har heldigvis kunnet låne husbondens Canon EOS 350D, og jeg fikk derfor ikke redusert mulighetene til å ta bilder i New York eller tiden etterpå. Men jeg har faktisk tatt færre bilder i høst enn jeg har pleid å gjøre, så kanskje har savnet av min egen 40D vært utslagsgivende?
Sist onsdag sendte jeg endelig inn kameraet mitt til service hos Serviceproffen AS. Der har de jobbet så raskt at jeg idag fikk beskjed om at skaden er reparert. Det var en av lukkerene som måtte byttes. Forhåpentligvis kan jeg ta ibruk kameraet i løpet av neste uke!! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar