lørdag 1. januar 2011

Julen er over, et nytt år har startet :-)


Julen er sannelig over for denne gangen. I morgen kommer juletreet til å bli pakket bort. Ja, for det kan faktisk bli pakket bort denne gangen. :) Jeg gikk til anskaffelse av kunstig juletre til tross for at jeg hadde sagt at etter oppholdet i Korea så skulle jeg aldri ha kunstig juletre mer. Men jeg ble så lei av alle barnålene som ble liggende overalt lenge etter jul! Dessuten så koster ekte tre ganske mye når man ikke vil ha den enkleste grana. Er litt kresen, vet du! Og mitt kunstige juletre er et av de fineste kunstige trærne jeg har sett. Det kostet en del, men dette skal jeg ha i manage år så da er det verdt det!

I morgen skal jeg på min første skitur på mange måneder. Med hundene. Ilke skal få være med, men vi skal selvsagt prøve å få henne til å ikke trekke. Jeg skal ta det med ro ettersom jeg har fått en stygg hoste og noe som har satt seg på lungene. Har ikke lyst til at det skal vare lenger enn det må.


Vi gikk tur forbi tomta idag. Ingenting har skjedd der enda, men vi fikk tatt et bilde av området før de starter. Jeg har laget en ny blogg som skal ta seg av husbyggingen og utviklingen der. Jeg får ta med meg kameraet/iPhonen og ta noen bilder innimellom slik at vi kan holde et øye med det som skjer.

Jeg har ellers bestemt meg for å ta minst ett bilde hver dag dette året! Det skal være bilder av hverdagen min, både stort og smått. Om det er ingenting spesielt som skjer så er det likevel noe jeg kan ta bilde av. Jeg ønsker jeg lykke til med prosjektet mitt! :-)

Godt nytt år!


1 kommentar: