tirsdag 18. januar 2011

Spinatpai

Dagens middag ble et litt vanskelig prosjekt. Jeg hadde bestemt meg for å lage en spinatpai, men jeg hadde aldri laget denne oppskriften før. Pai er ikke noe vi lager så mye av her i huset, men jeg hadde noen gamle paiformer liggende i skapet. Jeg skulle nok egentlig ha brukt en som var større i diameter enn den største av mine to former, og dessuten burde den nok ha vært høyere i kantene. For å få plass til all deig og alt fyllet så delte jeg det på to mindre og lavere former. Greit nok. Problemet oppsto da den noget spesielle bunnen viste seg å lekke. Så da jeg helte på eggestanden så rant den ut gjennom bunnen og ned på ovnsbunnen. Resultatet var at det ikke ble så mye igjen i paien. :( Men det smakte heldigvis veldig godt, og neste gang skal jeg skaffe meg en mer egnet paiform! :)


Endelig har jeg laget kort igjen! Det har gått et par måneder siden sist jeg satt foran arbeidsbenken på rommet mitt for å lage kort. I går fikk jeg ryddet benken slik at jeg kunne jobbe ved den i dag. Hurra!

Når jeg har laget et kort pleier jeg å ta bilder av det ferdige resultatet. For å få gode bilder har jeg gått til anskaffelse av en slik sak hvor jeg setter opp kortene. Inne i dette "teltet" blir det gode lysforhold og bakgrunnen blir fin. Den høyre veggen er i sølv slik at lyset reflekteres fint på objektet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar