torsdag 3. februar 2011

Selvportrett


Okey, det er ikke alltid like lett å komme på hva man skal ta bilde av når man skal ta minst et bilde hver dag. Noen dager skjer det masse trivielle ting som man glemmer å ta bilde av fordi man er opptatt av å gjøre helt enkle oppgaver.

I dag laget guttene middag sammen med meg. Vi prøvde ut en helt ny suppeoppskrift "Indisk kyllingsuppe" og uten guttenes hjelp ville ikke maten blitt ferdig i tide. Suppen ble kjempegod, til tross for at jeg mistet hele karriglasset oppi kasserollen!! Men ingenting av dette tok jeg bilde av!

Jeg kjørte Håkon til Vinterfest som 7.trinnet arrangerer på skolen. Han staset seg opp og tok med seg flotte sjokolademuffins til festen. Dette kunne jeg jo også tatt bilde av, men det ble avglemt!

Så tenkte jeg at jeg kunne finne på en kul måte å ta bilde av gåstavene mine slik at de skulle illustrere det at jeg har trent stavgang, men jeg greide ikke å finne på noe kult. Så jeg gikk stavgang i 50 minutter og var fornøyd med meg selv for det! Og så satt jeg der med ingen bilder til å legge ut som bevis på at jeg har tatt et bilde i dag også.

Da kom ideen om et selvportrett opp. Men det er enklere sagt enn gjort å få til et bilde av seg selv som man kan være fornøyd med.... Men det er et bilde tatt i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar