onsdag 7. mars 2012

Canon IXUS 220 HS


Jeg har gått til anskaffelse av et lite kompaktkamera. Etter mange år som entusiast av speilreflekskamera og motstander av kompaktkamera har jeg skaffet meg mitt eget lille ekstrakamera. For det er det dette skal være; et ekstrakamera. Et tillegg til det flotte speilreflekskameraet mitt. :-)

Etter at jeg fikk iPhonen fant jeg ut at det var utrolig kjekt å kunne ta bilder med mobilen, og at jeg satte pris på det å kunne ha et lite kamera med meg selv om jeg ikke tok med meg det store kameraet. Det er jo ikke alltid like praktisk å ha med seg et stort speilreflekskamera, så da har mobilkameraet fungert som et ekstrakamera. Men så er det det der med kvaliteten på bildene på denne mobilen, da. Det har blitt mange kornete bilder med iPhonen. Men nå blir det andre boller!! Det nye lille vidunderet har 12,1 megapixler, og det er så utrolig lite og hendig. Til og med mindre enn mobilen!

Dette bildet ble tatt i morges da jeg gikk tur med hundene. Like etter at bildet ble tatt raste hundene avgårde med meg på slep: De så en katt springe over veien!!! Det er nok den de har fått teften av allerede her på dette bildet. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar